Minőségpolitika

Az OLP-TECH Gyártó, Szerelő és Szolgáltató Kft. alapításától kezdve – 2010 óta – acélszerkezet gyártással, ipari csővezetékek és nyomástartó edények gyártásával, valamint naperőművek kivitelezésével foglalkozik.

Az OLP-TECH Kft fő célja, hogy a speciális szakmai ismereteit és tapasztalatait kiaknázva az acélszerkezet gyártás, ipari csővezetékek –és nyomástartó edények gyártása, valamint – az új, feltörekvő energiaforrás tekintetében egyre ismertebbé váló – a naperőművek telepítésének területén megerősítse piaci pozícióját, és minden tekintetben megfeleljen a megbízói igényeknek.

Az OLP-TECH Gyártó, Szerelő és Szolgáltató Kft. vezetősége elkötelezett abban, hogy a cég által gyártott termékek, és az általa nyújtott szolgáltatások minősége egyenletesen magas színvonalú legyen, mely megfeleljen a Megrendelők igényeinek és elvárásainak.

Ennek érdekében az OLP-TECH Kft vezetősége különös figyelmet fordít a cég folyamatos fejlesztésére és munkatársai folyamatos képzésére.

Az OLP-TECH Kft. MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti tanúsítással rendelkezik, és ennek megfelelően tanúsított minőségirányítási rendszert működtet.

Az OLP-TECH Kft. rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal, amely a tevékenységi körét lefedi. Többek között, üzem alkalmassági tanúsítvánnyal, nyomástartó berendezések, veszélyes folyadékot tároló tartályok, és acélszerkezet gyártáshoz tartozó követelményeket lefedő tanúsítvánnyal.

A cég vezetésének számára kardinális kérdés a környezetvédelem, ezért rendkívüli figyelmet fordít a gyártási tevékenysége során keletkező környezetterhelés szintjének csökkentésére, ezért fokról-fokra fejleszti a szelektív hulladékgyűjtési rendszerét és törekszik az ésszerű energiafelhasználásra.

Az OLP-TECH Kft. számára fontosak a következők:

  • Megrendelőink, akik megelégedettségét az igényeik kielégítése révén érjük el, melyet minél magasabb fokon szeretnénk megvalósítani. Legfontosabb számunkra, hogy megrendelőink véleménye, ha két szóban kellene minket jellemezni, akkor a következő kettő legyen: Felkészült, megbízható partner.
  • Beszállítóink kiválasztásánál rendkívül körültekintően járunk el, különös gonddal válasszuk ki őket, szem előtt tartva azt, hogy ez a kapcsolat mindkét fél számára tartós, szakmailag és üzletileg korrekt legyen.
  • Munkatársaink folyamatos képzése, mivel dolgozóink elkötelezettsége és nyitottsága fontos. Ezen két kritérium teljesülésének alapfeltétele a szakmai képzés, és a szabadság szellemében az önképzés, ugyanis képzés nélkül nincs fejlődés.

Céljaink a továbbiakban

  • jelenlegi partneri kapcsolatok megtartása, új megrendelők meghódítása.
  • egyszerű, hatékony rendszer működtetése, fejlesztése, mely biztosítja gyártmányaink, szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét.

Az OLP-TECH Kft. munkatársai ismerik a cég minőségpolitikáját, és munkájukat ennek szellemében végzik.